EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Denise de Wit-Schnatmeier . Ik woon samen met mijn man David en onze 2 prachtige kinderen, dochter Mandy en een heerlijke zoon Mike.
Mandy heeft sinds 2015 een hondje genaamd Out off the Storm, of te wel Storm. Het is een Havanezer.
En over een paar weken komt er een nieuwe Rhodesian Ridgeback pup bij ons wonen met de naam Britt. Hier hebben wij erg veel zin in en zij zal u en uw geliefde viervoeter net als Storm met veel plezier verwelkomen in de trimsalon. Wat sommige honden die het allemaal een beetje spannend vinden om naar de trimsalon gaan, erg fijn vinden.


(Foto: Themba onze eerste Rhodesian Ridgeback)

Ik heb eerst een opleiding gevolgd voor Instructeur/bedrijfsleider op de Nederlands Hippisch Beroepsopleiding in Deurne. Hier ben ik met succes afgestudeerd. Hierna heb ik op verschillende stallen gewerkt als ruiter en instructeur. Na een tijdje dit gedaan te hebben wilde ik iets anders, want het was hard werken en gaf geen voldoening.

Toen heb ik 1,5 jaar in een honden- en kattenpension gewerkt in Spaarndam. De eigenaren van het pension waren zelf ook succesvolle hondentrimmers. Zij zagen hoe mijn hart bij de dieren lag en hoe fijn ik het vond om met ze te werken. Ze hebben mij toen het advies gegeven om mij eens te verdiepen in het hondentrimmen. Dit heb ik uiteraard gedaan en ben de opleiding tot hondentrimster gaan volgen op het HKI (Huisdier Kennis Instituut) in Bunnik. Tijdens die opleiding heb ik stage gelopen in een trimsalon in IJmuiden. Nadat ik mijn diploma in Mei 2005 behaald heb ben ik er eerst nog een periode blijven werken. In de tussentijd was ik ook bezig om een trimsalon aan huis op te zetten.

Na een paar maanden in de trimsalon in IJmuiden gewerkt te hebben lag mij die zaak mij zo goed dat ik me zelf voor 50% in het bedrijf heb ingekocht. Ook zodat mijn compagnon het iets rustiger aan zou kunnen doen. Want 5 dagen honden trimmen is niet niks. En het was ook 1 van de grotere trimsalons van Noord-Holland. Toen ik in de zomer 2007 beviel van onze prachtige dochter Mandy, besefte ik dat het allemaal bij elkaar wel een beetje erg druk zou worden. Want ik had toen ook nog 2 paarden staan, ik gaf een paar uur in de week privé paardrijles, ik werkte 3 dagen in de zaak in IJmuiden en ik had ook nog de trimsalon aan huis waar ik ook iets mee wilde gaan doen. Dus heb ik besloten om mijzelf terug te trekken uit de zaak in IJmuiden en mij volledig te richten op de trimsalon aan huis genaamd “Hondentrimsalon Wayony”.

Wayony betekend in het Zuid-Afrikaans: Pootafdruk.

In 2010 zijn wij met huis en trimsalon verhuist van de Dorpsstraat in Assendelft naar Eifel 8 in Assendelft. 

Hondentrimsalon Wayony
Eifel 8
1567 KD  Assendelft
075-622 30 29
info@wayony.nl

Aangesloten bij ABHB:

Vakvereniging voor gediplomeerde hondentrimmers